Χρόνος – Τρόπος Παράδοσης

Τρόπος Παράδοσης

Για την παράδοση της παραγγελίας στην Ελλάδα συνεργαζόμαστε με εταιρεία ταχυμεταφορών. Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνει εσάς και υπολογίζεται αυτόματα κατά τη διαδικασία της τοποθέτησης της παραγγελίας σας. Η ελάχιστη επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι τέσσερα(4) ευρώ.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα, κατά την διαδικασία παραγγελίας, να παραλάβετε την παραγγελία σας με δικό σας μεταφορικό μέσο από τα γραφεία της εταιρείας μας χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνείτε μαζί μας 1 ημέρα πριν την παραλαβή της από εσάς ώστε να έχουμε την παραγγελία σας έτοιμη για παραλαβή άμεσα την ημέρα και ώρα που θα μας ορίσετε.

Παράδοση σε διαφορετική διεύθυνση

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας σε διαφορετική διεύθυνση – από αυτή της παραγγελίας, π.χ. στην εργασία σας ή σε άλλο όνομα παραλήπτη με άλλη διεύθυνση ως δώρο (με τον ανάλογο υπολογισμό των μεταφορικών εφόσον απαιτείται), ορίζοντας τη διεύθυνση αυτή στα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας καθώς και τα στοιχεία του παραλήπτη.

Χρόνος Παράδοσης

Για εμπορεύματα που είναι σε stock, η παράδοση γίνεται σε 3 – 5 εργάσιμες μέρες.

Για εμπορεύματα που δεν είναι σε stock, ο απαιτούμενος χρόνος παράδοσης είναι 2 – 8 εβδομάδες. Αυτό βέβαια θα σας γίνεται άμεσα γνωστό, με την ανάθεση της παραγγελίας σας, ενώ αναγράφεται και στην περιγραφή του προϊόντος.

Η προσπάθεια της εταιρίας μας είναι να παραδίδουμε τα προϊόντα όσο το δυνατόν συντομότερα (ακόμα και από τον αναγραφόμενο προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης). Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη στην αλλαγή του χρόνου παράδοσης, εφόσον αυτή οφείλεται σε καθυστέρηση από τον προμηθευτή ή σε εξωγενείς παράγοντες.