Πολιτική Επιστροφής

Eλαττωματικό ή λάθος προϊόν

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό της παραγγελιάς σας ή ελαττωματικό, πρέπει να μας γίνεται έγκαιρα γνωστό. Χρειάζεται να μας ενημερώσετε το αργότερο μέσα σε διάστημα 5 ημερών, από την παραλαβή, ώστε να έχει γίνει γραπτή διαμαρτυρία καθώς όλα τα εμπορεύματα ασφαλίζονται.

Η συσκευασία των εμπορευμάτων μας είναι άριστη, αλλά παρόλα αυτά μπορεί να προκληθεί φθορά κατά την μεταφορά τους.

Σε αυτή την περίπτωση,  και εντός 5 ημερών από την παραλαβή του  τραβήξτε μια φωτογραφία και στείλτε τη μας στο info@lasercutter.gr. Παρακαλούμε πολύ κρατήστε την αρχική συσκευασία του  προϊόντος, η οποία είναι απαραίτητη για την αντικατάσταση του.

Σε  περίπτωση φθοράς, αποστολής λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος, τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος θα βαρύνουν την εταιρία μας.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:

Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Επίσης θα πρέπει να επιστραφούν και όλα τα έντυπα που το συνοδεύουν, βλ. δελτίο αποστολής και απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε περίπτωση φθοράς, χρειαζόμαστε φωτογραφίες από τον προϊόν.

Υπαναχώρηση / ακύρωση παραγγελίας.

Αν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την επιλογή του προϊόντος/των της παραγγελίας σας, ή επιθυμείτε να την ακυρώσετε, απλά επιστρέψτε μας τα προϊόντα αχρησιμοποίητα στην αρχική τους συσκευασία (χωρίς να την παραβιάσετε) εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία με κάθε σχετικό έγγραφο συνημμένο. Θα σας επιστρέψουμε την συνολική τους χρηματική αξία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε (εξαιρώντας τα αρχικά έξοδα μεταφοράς) εντός 30 ημερών από την ημερομηνία επιστροφής των προϊόντων στην εταιρία μας. Επίσης, μπορούμε να σας αντικαταστήσουμε τα προϊόντα με νέα, διαφορετικού μεγέθους ή χρώματος, ή με άλλα προϊόντα. Παρακαλούμε ζητήστε μας την φόρμα επιστροφής στο info@lasercutter.gr και αποστείλετε τα προϊόντα και την φόρμα επιστροφής (μαζί με τα σχετικά έγγραφα) στην διεύθυνση που υποδεικνύεται στην φόρμα επιστροφής, με ταχυδρομείο ή με courier.

Η εταιρία μας δεν βαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής προϊόντων παρά μόνο σε περιπτώσεις ελαττωματικού/χτυπημένου ή λάθους προϊόντος.