Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνονται απευθείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.lasercutter.gr μέσω της διαδικασίας προσθήκης στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών. Σε κάθε σελίδα προϊόντος, υπάρχουν φωτογραφίες του προϊόντος, τα χαρακτηριστικά του και η λιανική τιμή πώλησης, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Με την επιλογή «προσθήκη στο καλάθι» μπορείτε αυτόματα να δημιουργήσετε μια φόρμα παραγγελίας και εκεί θα δείτε υπολογισμένα τα εκάστοτε κόστη μεταφοράς καθώς και τον ακριβή χρόνο παράδοσης της. Στη συνέχεια της διαδικασίας επιβεβαιώνετε ή όχι την παραγγελία.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας θα λάβετε αυτόματα e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, όπου θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία της, όπως τα καθορίσατε στην πορεία της διαδικασίας.

Υπάρχουν 3 τρόποι για να πληρώσετε την παραγγελία σας

1.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ανάλογα με την αξία της παραγγελίας σας, προχωράτε σε φυσική (σε κάποιο κατάστημα τράπεζας) ή ηλεκτρονική (μέσω e-banking) κατάθεση του συνολικού χρηματικού ποσού της παραγγελίας. (Προσοχή! Θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα καταθέτη στο αποδεικτικό κατάθεσης σαν αιτιολογία.)

Σε περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει  να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email info@lasercutter.gr
Σε περίπτωση μη αποπληρωμής της παραγγελίας εντός 5 ημερών η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται.

2. Mε προπληρωμένες κάρτες (PAYPAL)

3. Mε αντικαταβολή της αξίας της παραγγελίας στον courier κατά την παράδοσή της παραγγελίας.

Έκδοση Τιμολογίου

Εάν επιθυμείτε να εκδoθεί τιμολόγιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@lasercutter.gr.

Προϊόντα /τιμές υπηρεσιών

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε κατάργηση ή σε αλλαγή των χαρακτηριστικών των προϊόντων της καθώς και των τιμών τους χωρίς προειδοποίηση. Ο πελάτης χρεώνεται το ποσό, το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του, ασχέτως αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης, η τιμή έχει μεταβληθεί.

Οι τιμές για τις υπηρεσίες κοπής και χάραξης δεν συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να μην αποδίδουν τα πραγματικά χαρακτηριστικά τους, όπως το χρώμα και η  υφή .